Gratis morgenmad i Sandvig

Gratis morgenmad i Sandvig
Arkivfoto: Berit Hvassum
| ABONNENT | 19. JUL 2020 • 09:05
| ABONNENT
19. JUL 2020 • 09:05
På fredag klokken 8 til 9.30 inviterer Foreningen Sandvig til gratis morgenmad ved flagstangen ved stranden i Sandvig.

Det er en tradition, at foreningen giver morgenmad i løbet af den uge, hvor der er musikfestival i Sandvig. Musikfestivallen er dog aflyst i år, men morgenmadstraditionen holder foreningen fast i at gennemføre. Ifølge foreningens formand Rie Hansen er morgenmadsarrangementet til for at skabe hyggelig stemning og opmæksomhed om foreningen.

– Det plejer at være smadderhyggeligt, og der kommer som regel 20 til 30 stykker i løbet af den halvanden time, vi er der. Vi har jo vores lokale byforening, og vi synes, det er hyggeligt at mødes, og sidste år kom der nogen forbi, der ikke kendte til os. Da fik vi da tre nye medlemmer, så det var jo meget godt, fortæller Rie Hansen.

Morgenmaden er sponsoreret af det lokale erhvervsliv i Sandvig og bliver serveret ved flagstangen, hvor Foreningen Sandvig står for at flage hver dag i sommersæsonen. Alle er velkomne til at komme og få en bid brød og en snak, fortæller formanden.

– Det er for alle, som har lyst til at komme. Det er helt stille og roligt og uformelt. De fleste plejer at komme og snakke eller tager kaffen med på stranden. Når der ikke er mere, så er der ikke mere, siger Rie Hansen.