Både sekretær i Nexø Rideklub, Michelle Krogsgaard, der sidder til hest, og bestyrelsesmedlem Lone Merio, som holder checken, blev overraskede, da en stor gruppe mennesker fra foreningen Wonderfestiwall mødte op og tildelte rideklubben 20.000 kroner. Foto: Wonderfestiwall

Rideklub fik en overraskelse midt under ridestævne

Det kom som en overraskelse, da en gruppe udsendte fra foreningen Wonderfestiwall dukkede op på Nexø Rideskole søndag den 12. juli med en check på 20.000. Pengene kommer fra Wonderfestiwalls overskud fra 2019, og selv de kvinder, der stod bag at søge midlerne, havde ikke forventet at få dem overrakt.

Det kom som en overraskelse, da en gruppe udsendte fra foreningen Wonderfestiwall dukkede op på Nexø Rideskole søndag den 12. juli med en check på 20.000. Pengene kommer fra Wonderfestiwalls overskud fra 2019, og selv de kvinder, der stod bag at søge midlerne, havde ikke forventet at få dem overrakt.

Michelle Krogsgaard, sekretær i bestyrelsen for Nexø Rideklub, fortæller, at hun og bestyrelsesmedlem Lone Merio selv havde valgt at søge om pengene – uden at fortælle resten af bestyrelsen om det.

– Vi tænkte, at hvis vi var heldige, skulle det være en overraskelse, fortæller Michelle Krogsgaard.

Men det var ikke kun den resterende bestyrelse, overrækkelsen af de 20.000 kroner var en overraskelse for. Foreningen Wonderfestiwall skriver i en pressemeddelelse, at de overraskede flere af de foreninger, som har fået tildelt penge – også Nexø Rideklub.

– Vi fik at vide, at de ville komme ud og snakke med os og se, hvad det var, vi skulle bruge pengene til, så det kom temmelig meget bag på os, da de kom jeg ved ikke hvor mange ud af en bus og rent faktisk overrakte os de 20.000 kroner, som vi var blevet tildelt. Det var en meget, meget stor overraskelse. Det var midt under vores stævne, så jeg sad på hesteryg, og Lone måtte pænt guide dem rundt, siger Michelle Krogsgaard.

– Folk blev meget mundlamme og synes, det var ret spændende. Jeg tror også, der gik et stykke tid, før folk fandt ud af, hvad det egentlig drejede sig om. Vi blev også selv så overraskede over, at vi var blevet tildelt dem.

Bedre springudstyr

De 20.000 kroner, Nexø Rideklub har fået tildelt, skal gå til nyt springfyld. Rideklubben har allerede udstyret til, at rytterne kan træne springning, men foreningen vil udstyre springene med fyld, så de bliver mere spændende. Det er et område, der ikke har været fokus på, fortæller Michelle Krogsgaard.

– Det gør, at vi får materiel, der minder mere om hvad du kan blive præsenteret for, hvis du starter ovre og rider stævner på den anden side, siger hun.

Wonderfestiwall har i alt uddelt 495.000 kroner til kulturliv og amatøridræt på Bornholm i denne omgang.