Gunild Kæseler åbner med Gk-design. Alt i butikken er unika-design, som hun fremstiller på et arbejdende værksted i butikken. Hun deler butikken med Nexø IT. Foto: Klaus Holsting.

To nye butikker i en

To nye erhvervsdrivende åbnede torsdag butik sammen i Brogade i Nexø.

I hjørnebutikken, hvor der senest har været malingbutikken Flügger Farver, og før det blandt andet isenkram og modebutik, er nu Stefan Nygaard og Gunild Kæseler rykket ind.

Stefan Nygaard har tidligere drevet X-Play Netcafé Bornholm i Rønne, som lukkede i begyndelsen af året. 24-årige Stefan Nygaard er sprunget ud i at åbne en computer- og elektronikbutik, fordi han mener der er et marked for det i Nexø. Han åbner butik under navnet Nexø IT og vil dels forhandle elektronik samt tilbyde reparation af computere og mobiltelefoner.

Først og fremmest vil han forhandle computere og computerudstyr, men også gamerstole og hæve sænke borde samt forventer senere at forhandle et lille udvalg af elektronik.

– Ikke hårde hvidevarer, men eksempelvis printere, kaffemaskiner og brødristere, forklarer Stefan Nygaard.

24-årige Stefan Nygaard er sprunget ud i at åbne en computer- og elektronikbutik, fordi han mener der er et marked for det i Nexø. Foto: Klaus Holsting.

Unika design
Stefan Nygaard mener, at der i Nexø er et marked for det, han udbyder. I første omgang var det dog svært at finde et lokale, men gennem lokale kontakter kom han i forbindelse med Gunild Kæseler, der også manglede et butikslokale, og nu deler de den store butik på hjørnet af Brogade og Smallegade.

Gunild Kæseler åbner med butikken GK-design. Hun er tilflytter og har tidligere haft hobbyforretning ovre. Hun er uddannet beklædningsdesigner, og i butikken i Nexø forhandler hun blandt andet tasker, forklæder, sjaler og andet. Alt i eget design, hvor ikke to er ens.

– Overskriften er vel nærmest, at det er alt, hvad jeg kan lave med hænderne, og alt er unika, fortæller Gunild Kæseler.

Derudover har hun designet en varmepude, som hun også forhandler. Gunild Kæseler har indrettet et arbejdende værksted i butikken, hvor hun løbende vil fremstille sit design.