Lars Fischer. Arkivfoto: Allan Rieck

Galleri genåbner med soloudstilling

Efter en lang coronapause åbner Galleri Rasch igen dørene for publikum, og det sker med en soloudstilling med maleren og keramikeren Lars Fischer, oplyser formand for galleriet Per Jensen i en pressemeddelelse.

Han fortsætter:

Lars Fischer er startet i det små – sådan helt konkret – idet han er uddannet guldsmed, men efter han flyttede til Bornholm i 1975 har maleriet og senere også keramikken overtaget i hans kreative univers. Han, der som maler og keramiker er autodidakt, har blandt andet udstillet i Sverige samt flere gange på Bornholm; ikke mindst på Kaffeslottets og Svanekegårdens censurerede udstillinger, hvor han to gange har vundet prisen for maleri, og skulptur og i 2019 også keramik.

Hans maleriske univers er koloristisk sprælsk med energifyldt penselføring, mens han i de keramiske værker arbejder med en stor enkelthed i formgivningen.

Udstillingen åbner lørdag den 11. juli klokken 14 og varer til den 29. juli.