Den nye strand ved Galløkken lægger sand til, når Viking Rønne Håndbold inviterer børn og unge til beach-håndbold. Arkivfoto: Allan Rieck

Håndboldklub dyrker sporten på stranden

Alle boldglade børn og unge mellem 6 og 14 år kan komme til gratis sommerhåndbold på den nye sandstrand ved Galløkken i Rønne. Bag tilbuddet står Viking Rønne Håndbold, som fordeler deltagerne over tre dage. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Klubben har investeret i såkaldte beach-håndboldmål, banemarkeringer og bolde med midler fra Sparekassen Bornholms Fond samt DIF og DGI’s Foreningspulje. Det er det udstyr, der skal tages i brug i sommerferien.

– Vi glæder os til at se en masse glade børn og unge til beach-håndbold. Det er en hård, men anderledes og sjov form for håndbold. Vi kan garantere, at der vil blive sved på panden, grin og god aktivitet. Forhåbentlig kan vores sommeraktivitet tiltrække flere medlemmer, når håndboldsæsonen starter op, siger træner og bestyrelsesmedlem Klaus Dahl i pressemeddelelsen. Han vil være en af de faste trænere til beach-håndbold.

Aktiviteten foregår to torsdage i juli og en lørdag i august. Tilmelding skal ske via mail eller sms til klubsekretær Helle Kofoed Dahl.