Sol over Gudhjem var i år aflyst på grund af corona. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen

Sol over Gudhjem starter konkurrence for unge kokketalenter

Mikkel og Mads Marschall, der står bag landets største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem, starter konkurrencen Rising Star. Det bliver en kokkekonkurrence for unge danske kokke, der er på vej til at etablere sig i den danske kokkeelite.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

– Formålet med Sol over Gudhjems Rising Star er at give talentfulde kokke fra hele landet en mulighed for at konkurrere mod hinanden og vise sig frem for branchen, at udvikle talenterne til den danske kokkebranche, og synliggøre kokkefaget for den danske befolkning og promovere branchen som et muligt karrierevalg, forklarer brødrene i en pressemeddelelse.

Den første udgave af talentkonkurrencen finder sted i januar 2021. Den laves som en tv-produceret kokkekonkurrence produceret af og vist på TV2/Bornholm. Forhåbningen er, at Sol over Gudhjem Rising Star på sigt kan blive sendt på landsdækkende TV, forklarer Mikkel og Mads Marschall.