Spejder løb Soft Ice Løbet for første gang

Spejder løb Soft Ice Løbet for første gang
Bjørn Anders Lintrup, spejder fra Frederikssund, havde masser af overskud efter 4,6 km på stigningerne omkring Gudhjem. Foto: Jacob Jepsen
| ABONNENT | 2. JUL 2020 • 08:03
Af:
mette-holm-hansen
| ABONNENT
2. JUL 2020 • 08:03
MOTIONSLØB

Bjørn Anders Lintrup fra Frederikssund besøger sammen med ni andre spejdere Bornholm i denne uge.

– Vi skulle få en dag til at gå, og så slog vi op på nettet og så, at der var Soft Ice Løbet i Gudhjem. Det lød sjovt og megalækkert, at man kunne få en soft ice efter løbet, siger han.

Efter 4,6 km på de kraftige stigninger omkring Gudhjem, er det hele stadig ok, også selv om det ifølge den 18-årige spejder formentlig er "once in a lifetime", at man ser ham deltage i et løb, i særdeleshed et løb som Soft Ice Løbet.

– Men det er et super godt koncept. Det er fint at få nogle mennesker til Gudhjem og få gang i noget motion, lyder det fra Bjørn Anders Lintrup.

De 10 spejdere fra Frederikssund bor i Vang og skal være på øen frem til på lørdag. Foreløbig har den bornholmske sommerlejr udover løb også budt på vandre- og cykelture.

– Vi har cyklet 30 km, det lyder måske ikke af så meget, men det er på tandemcykler, så der skal lige ekstra hjerneceller til, mener Frederikssund-spejderen.