Ravne, forfald og mumificerede dyr i galleriet

Ravne, forfald og mumificerede dyr i galleriet
Galleri Brændpunkt åbner for sommerudstillingen med både faste og nye kunstnere søndag den 5. juli.
| 2. JUL 2020 • 05:46

2. JUL 2020 • 05:46
Engholms Brændpunkt i Sandvig holder fernisering af sommerens første udstilling søndag den 5. juli fra klokken 14. Udover galleriets faste gruppe kunstnere, udstiller også kunstnerne Tone Thunberg og Maic Asti, som er månedens gæster.

Tone Thunberg laver billedkunst og skriver, at hun i øjeblikket er optaget af ravnene Tanke og Minde fra den nordiske mytologi. Maic Asti laver skulpturer og assemblage og skriver, at han er optaget af skønheden i forfald, som han har været inspireret af og har brugt i sin kunst i mange år.

– Gennem arbejdet med skulptur i ler har jeg opdaget, at det giver mig andre udfordringer og nye muligheder for at give et fysisk stærkt udtryk. Ruiner og forfald forenes på barok vis i fortælling, og på den måde kan jeg skabe mit univers tredimensionelt. I mine assemblager forsøger jeg at give de mumificerede dyr en ny historie ved at kombinere forgængelige og døde materiale, hvormed jeg håber at give et andet syn på det, som vi normalt udgår, og vise, at det også kan rumme en forslået skønhed, skriver Maic Asti.

Fra galleriets faste gruppe udstiller også Anne-Lise Olsen, Mia Zebitz Larsen, Inga Schlosser og Barbara Sørensen. Udstillingen er åben hver søndag, mandag og tirsdag til og med den 28. juli.