Bornholms Rovfugelshow. Foto: Jens-Erik Larsen

Håbede på støtte – nu er billetterne tilbage på fuld pris

Rovfugleshow til fuld pris

Bornholms Rovfugleshow har solgt billetter til halv pris i det håb, at man ville få en støtte svarende til den anden halvdel af billetprisen fra Slots og Kulturstyrelsens covid-19 sommerpakke på kulturområdet.

Rovfugleshowet har imidlertid modtaget afslag på sin ansøgning, og gæster må derfor igen betale fuld pris for at komme ind på attraktionen på Lundsgårdsvej i Nyker.

“I, der har købt billige billetter, beholder dem bare. Vi beklager, hvis nogle af jer sidder derude og føler jer snydt, men det er simpelthen helt ude af vores hænder”, skriver rovfugleshowet på Facebook, hvor man i øvrigt kan glæde sig over stor opbakning.

“Uanset pris, er Bornholms Rovfugleshow mindst et besøg værd om året”, skriver for eksempel en af showets følgere. hol