Bettina sørger for wellness til fødderne

Bettina sørger for wellness til fødderne
Bettina Pihl Larsen har åbnet fod- og skønhedsklinik på Møbelfabrikken. Foto: Berit Hvassum
| ABONNENT | 2. JUL 2020 • 10:41
Af:
elisabeth-krogh
| ABONNENT
2. JUL 2020 • 10:41
ERHVERV

Bookingkalenderen er allerede næsten fyldt op hos Pihls fodklinik & velvære, som åbnede onsdag på Møbelfabrikken i Nexø.

33-årige Bettina Pihl Larsen er sprunget ud som iværksætter og har åbnet egen klinik. Hun er uddannet lægeeksamineret fodplejer, men tilbyder også forskellige skønheds- og velværebehandlinger samt fodplejebehandlinger med fodbad og massage.

– Det er wellness for fødderne, siger Bettina Pihl Larsen, mens hun er i gang med fødderne hos den sidste af åbningsdagens kunder.

 
Det var bare det rigtige tidspunkt
for mig at blive selvstændig nu

 

Hun deler delvis kliniklokaler med Klinik for Fodterapi på samme adresse.

– Vi er to forskellige firmaer, men kan selvfølgelig hjælpe hinanden.

Bettina Pihl Larsen har valgt at blive selvstændig på et tidspunkt, hvor mange virksomheder har det svært, men er optimistisk på vegne af den nystartede virksomhed.

– Jeg har haft fire kunder i dag på åbningsdagen og har næsten fuldt booket i denne uge. Det var bare det rigtige tidspunkt for mig at blive selvstændig nu. Jeg har været væk fra øen i nogle år, er kommet tilbage og har fået barn, og nu var jeg klar til at åbne selv. Jeg tænker, det nok skal gå, og at der er brug for endnu en fodplejer. Fødderne foregår jo aldrig, og det er vigtigt at pleje sine fødder. Også for mænd, understreger hun.

At det lige blev på Møbelfabrikken, hun valgte at åbne, har flere årsager.

– Jeg havde set på forskellige lokaler i Nexø og hørte om Møbelfabrikken, og jeg ved, at der kommer mange mennesker her, og at Lykke (Lykke Jensen, Klinik for Fodterapi) var her, så jeg var herude og få en rundvisning, og synes at her er god stemning. Og så bor jeg selv i Nexø.

Hvordan er det så at være i gang med egen virksomhed?

– Det er dejligt. Jeg har glædet mig rigtig meget. Jeg har faktisk ikke rigtig kunnet sove i nat, fortæller den nyudsprungne iværksætter.