Ny chokoladebutik åbner snart i Allinge

Ny chokoladebutik åbner snart i Allinge
Pure Rainforest Chocolate by Koefoed startede som en fritidsvirksomhed i 2018 i Hasle. Bønnerne kommer fra Olsen Farm Fiji i Namau på øen Fiti Levu, der er eget af Jytte og Michael Olsen, der er venner med Heidrun og Hans Jørn Koefoed. Her sørger man for at kakaoen kommer fra ordnede forhold, og dyrkningen sker med hensyn til regnskoven. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen
| 27. JUN 2020 • 15:43
Af:
laust jordal

27. JUN 2020 • 15:43
Nu får Allinge snart en ny chokoladeforretning. Den socioøkonomiske virksomhed Pure Rainforest Chocolate by Koefoed, der laver håndlavet chokolade med kakao fra Fiji, åbner for salg af chokolade og vanilje i virksomhedens nye lokaler på Kirkegade 4 i Allinge i Folkemødets tidligere lokaler.

Parret bag Pure Rainforest Chocolate by Koefoed Heidrun og Hans Jørn Koefoed fortæller i en pressemeddelelse, at butikken udover chokolade og vanilje fra deres lokale samarbejdspartnere i Fiji, også vil sælge vin fra Sydafrika, hudeplejeprodukter, byde på kaffe fra Risteriet Sueños, tilbyde reiki healing og meget mere. Butikken åbner til reception den 3. juli.