Øl og ler på Grønbechs Gård

Øl og ler på Grønbechs Gård
Foto: Grønbechs Gård
| 25. JUN 2020 • 09:45
Af:
torben-oestergaard-moeller

25. JUN 2020 • 09:45
Nogle ville måske synes, det var vældigt, hvis det lille ord "og" ikke var en del af titlen på det arrangement, som finder sted førstkommende lørdag på Grønbechs Gård, Bornholms Center for Kunsthåndværk & Design.

Dermed ville det nemlig hedde "Øller på Grønbechs Gård", og enhver kan vel blive særdeles tør i halsen her i sommervarmen.

Men arrangementet hedder nu engang "Øl & Ler på Grønbechs Gård", hvilket også er en mere dækkende titel, eftersom det er muligt at nyde begge dele.

Der lægges i en pressemeddelelse op til, at eftermiddagen og aftenen byder på "en afslappet debat om håndværk og kunst".

– Afslappet, fordi deltagerne opfordres til at nyde lidt øl eller vin, og fordi vi ønsker at skabe et rum for den uformelle samtale om kunsthåndværket i keramik- og ølproduktion, forklares det.

Gæsterne bydes velkommen af vært Tomas Møller Nielsen (medlem og frivillig på Grønbechs Gård). Herefter introducerer han de tre keramikere Maja Frendrup, Susanne Culiner og Sigurd Green – samt ikke mindst ølbrygger Jan Paul fra Svaneke Bryghus.

– Øl & Ler er bare ét af de mange arrangementer, som vi kalder "debatter og drinks", fortæller Mai Therese Ørsted Andersen, som er centerleder på Grønbechs Gård, i pressemeddelelsen. tøm