På billedet ses fra venstre: Nisveta Alibasic, Charlotte Jensen Kjøller, Elvisa Sabanovic, Lucila Guarin Hansen, Anne-Grethe Kristensen, Meidi Zhou, underviser Marianne Kolstrup, Nikolaj Lynggård Rasmussen, Maria Flerida G. Ignacio Jessen, Karin Wolder Riel Jakobsen, uddannelsesleder Mattias Landberg-Krarup og Tin Cho Latt. Foto: Campus Bornholm

Her er de nye serviceassistenter

Campus Bornholm har sendt os et foto af en flok virkelig glade mennesker – Bornholms nye serviceassistenter med speciale i virksomhedsservice.

Som serviceassistent kan man udføre mange forskellige opgaver inden for service og professionel rengøring og hygiejne. Specialet i virksomhedsservice åbner for job i virksomheder og på kontorer. Det kan være med mødeforberedelse ved at dække op, anrette mad og drikke og ordne AV-udstyr. Det kan være med at klare serviceopgaver på kontorer, tage imod kunder i receptionen og så videre.

Uddannelsen tager to et halvt år.