Afspærring i Nordskoven. Foto: Kasper Rasmussen.

Drabsoffer i Nordskoven var ven med sigtet

Det 28-årige mand som tirsdag morgen blev fundet død i en bålhytte i Nordskoven ved Rønne har været venner med den ældste af de drabssigtede brødre gennem flere år.

Det fortæller de unge, der onsdag aften var mødt op for at mindes deres døde kammerat på gerningsstedet til Ekstra Bladet.

Den dræbtes ven Tobias Brandt Krähmer står fuldstændig uforstående overfor, hvorfor hans ven skulle få så voldsom en skæbne, skriver avisen.

– Han var det mest kærlige menneske, der findes. Fuld af energi. Der var ikke noget ondt i ham. Det er bare uvirkeligt, siger han og tilføjer, at den afdøde ikke kom i et miljø, hvor man ‘kunne forstå, at de rendte ind i noget lort’, siger vennen til Ekstra Bladet.

Den 28-årige mand boede i Vordingborg, hvor han netop var blev uddannet ingeniør. Han var på ferie hos sine forældre, og hans mor fortæller til Ekstra Bladet, at sønnen informerede hende om, at han netop havde deltaget i en privat fest i Rønne, da han ud på de små timer blev inviteret på øl i Nordskoven.

Hun bekræfter oplysninger om, at sønnen var i Facebook-kontakt med en af de nu drabssigtede brødre.

– Det eneste, jeg kan sige, er, at min søn aldrig har været en person, der skaber ballade. Han er så vellidt og altid stille og rolig, siger den ulykkelige, 49-årige kvinde til Ekstra Bladet.

Moderen frabeder sig at se sønnens eller sit eget navn og billede i medierne.

Kort Nordskoven. Grafik: Christina Skovmose.