TV-2-pressefoto.

TV-2 i Gudhjem udsolgt – ekstrakoncert sættes i salg

Koncerten med TV-2 i Gudhjem lørdag den 22. august 2020 kan allerede nu meldes udsolgt, og derfor bliver der arrangeret en ekstra koncert dagen forinden fredag 21. august 2020 kl. 20:00.

Dørene åbnes klokken 18, og publikum opfordres til at komme i god tid, da koncerten på grund af corona-restriktioner afvikles som siddende koncert.

I år fejrer TV-2 40 års jubilæum, og det vil blive markeret med udsolgte koncerter i de store byer til efteråret og med snigpremiere i haven hos Oluf Høst Museet.

– Vi kommer med 40 års sange om livet og døden og alt det ind imellem. Vi forsøger at trække en linje ned gennem historien og finder de sange frem, som nærmest synger sig selv blandet med de sange, som er vores bud på noget tidløst og eviggyldigt. Vi skal holde en fest og hylde fællesskabet, og vi vil ikke have det mindste imod, hvis koncerterne giver anledning til, at publikum skulle finde på at synge med. Vi står gerne på mål for sammenhængskraften, samværet og det folkelige, og vi glæder os helt vildt til at sparke 40-årsfesten i gang, skriver TV2 i en pressemeddelelse.

Koncerten med TV-2 i Gudhjem var oprindeligt planlagt i slutningen af juni, men blev flyttet til slutningen af august på grund af  myndighedernes restriktioner i forhold til afvikling af udendørs koncerter.

Prisen for en forsalgsbillet er 420 kroner, og unge under 26 år kan købe billet i forsalg for 175 kroner. Billetter kan købes på Musikhuzets hjemmeside www.musikhuzet.dk.