Skuffelse over Rønne Svømmehal

Skuffelse over Rønne Svømmehal
Rønne Svømmehal. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen.
| ABONNENT | 8. JUN 2020 • 19:34
Af:
laeserbrevsskribent
| ABONNENT
8. JUN 2020 • 19:34
Jeg må blankt indrømme, at jeg denne søndag morgen fik min morgenkaffe galt i halsen, da jeg hørte udmeldingen fra Rønne Svømmehal.

Svømmehallen har nu været lukket i tre måneder og med den udmelding, der kom i radioen, skal der holdes lukket fire måneder mere, det er helt uacceptabelt.

Der er naturligvis forståelse for, at taget skal laves, men der har der været rigelig tid til at få sat arbejdet i gang. Tidligere har det også været meldt ud, at taget fint kunne laves, selv om hallen havde åbent for gæster.

Det kan vel ikke komme bag på bestyrelsen, at hallen skal åbne igen. Udmeldingen fra regeringen var, at der måtte åbnes i august, og nu kommer bestyrelsen med en udmelding om, at svømmehallen først kan benyttes til efterårsferien.

Dette må bestyrelsen straks få gjort noget ved, så hallen kan åbne inden for en kort overskuelig fremtid, man skal også huske, at det kun er få år siden, der også var lukket i en længere periode på grund af renovering.

Lukningen af Rønne Svømmehal vil naturligvis komme Gudhjem Svømmehal til gode, men det er vel ikke tiltænktn at alle svømmegæster fremover skal vælge Rønne Svømmehal fra.

I øvrigt er det vel også hensigten, at der skal tænkes folkesundhed i en åbning af svømmehallen, og en lukning fremmer jo ikke folkesundheden til gode. Jeg tænker også, at svømmehallen har en forpligtigelse til at få åbnet hurtigst muligt, når man modtager kommunalt tilskud, da svømmehallen jo er til glæde for den brede bornholmske befolkning.

Så en renovering af taget bør ikke lukke svømmehallen ned, da I tidligere sagde, at der

fint kunne være åbent under en renovering.

Jørn-Ole Kristoffersen, formand for Hjerteforeningen Bornholm.