Viki Petersen. Foto: Jens-Erik Larsen

Direktøren er glad og lettet: 121 var i biografen

– Vi kan slet ikke få armene ned, siger biografdirektør Viki Petersen fra Rønne Bio i en pressemeddelelse.

Der var i alt 121 gæster til torsdagens tre forestillinger, da biografen genåbnede efter næsten tre måneders nedlukning som følge af Covid-19.

Viki Petersen erklærer sig både glad for og lettet over, at publikum glæder sig til at komme en tur i biografen igen. Efter en hård periode tør hun nu se med fortrøstning på fremtiden.

Torsdagens publikum blev budt velkommen af biografdirektøren, der informerede om, hvordan man går trygt i biografen igen. Foyeren er blevet opdelt i to baner, hvor den ene bane benyttes til kø til billetsalg og kiosk, og den anden bane benyttes, hvis man allerede har købt billetten hjemmefra. Længere inde i foyeren blev dagens gæster budt på chokolade i anledning af genåbningen. I biografsalen må man gerne sidde sammen med dem man følges med. Biografens billetsystem sørger herefter automatisk for et tomt sæde ved siden af.

Det var især Biografklub Danmark-filmen Little Women, som var dagens store trækplaster, oplyser Viki Petersen.

De andre film på programmet er en Pelle Haleløs-tegning for de yngste, mens det nok især er det unge publikum, der er til actionfilmen Bloodshot. I weekenden viser biografen også dokumentarfilmen QT8: The First Eight om den kontroversielle filmskaber Quentin Tarantino.