Trænerskifte i Knudsker

Tom Nielsen har efter eget ønske valgt at stoppe som cheftræner for Knudsker IF’s bornholmsseriehold, men afløseren er allerede fundet. Rutinerede Tom Wridt gør for 117. gang come back på den bornholmske fodboldscene.

Tom Nielsen tiltrådte som Knudsker-træner i efteråret 2018 som afløser for Omer Jawad, mens Tom Wridt havde sit sidste trænerjob i Midtbornholm i 2016-18.

Nu bliver det spændende at se, hvad Tom Wridt kan få ud af det unge Knudsker-mandskab. Han har gode resultater med sig fra tilsvarende job i Poulsker og Nexø, ligesom det også var ham, der var den første træner for nu opløste Rønne fB i Københavnsserien.

– Vi takker Tom Nielsen for samarbejdet. Samtidig ser vi frem til, at Tom Wridt med sin store erfaring fra trænergerningen kan videreføre den gode udvikling, seniorafdelingen har haft de senere år, lyder det fra Knudsker IF-lejren.

Frederik Larsen fortsætter som spillende assistentttræner.