Jan Gildam, Bornholm på Hjul. Arkivfoto: Berit Hvassum

Gentager succesen: Trio på charmetur i København

Destination Bornholm, Næste Stop Bornholm samt Bornholm på Hjul er i denne uge på charmeoffensiv i København, oplyser Helle Mogensen fra destinationen i en pressemeddelelse, som fortsætter:

De har gjort det før, og nu gør de det igen. Forlader de hjemlige rammer for at markedsføre Bornholm både som feriedestination, gourmetø og som stedet at bo og arbejde. Destination Bornholm, Næste Stop Bornholm og Bornholm på Hjul drager i denne uge til København for at lokke med lidt Bornholm.

Gæsterne skal vide,
at Bornholm sagtens
kan hamle op med de
sydeuropæiske rejsemål.
Destination Bornholm

Trioen har tidligere været afsted til både Sjælland, Fyn, Jylland og Tyskland med stor succes.

– Det personlige møde kan noget, og måske især i denne periode, hvor mange har været afskåret fra personlig kontakt. Det giver god mening at møde feriegæsterne og potentielle kommende “bornholmere” på deres hjemmebane, skriver Helle Mogensen og remser op, hvad der i øvrigt bliver lagt vægt på i kampagnen:

Rune Holm fra Næste Stop Bornholm frister med således spændende job og en tilværelse i smuk natur og tid til det, der betyder mest. Kristina fra Destination Bornholm formidler unik ø-stemning og natur, der ikke findes andre steder i Danmark.

– Gæsterne skal vide, at Bornholm sagtens kan hamle op med de sydeuropæiske rejsemål, når vi snakker strande, mad og oplevelser. At de trygt og sikkert kan rejse gennem Sverige for at komme til Bornholm samt at Bornholm er skøn hele året og byder på masser af skjulte steder. At Bornholm er meget mere end bare Danmark. Jan Gildam fra Bornholm på Hjul sørger for lækre bornholmske smagsprøver sponseret af bornholmske producenter som Small Batch, Hallegård, Bornholmerslagteren, Sct. Clemens – Bornholms Andelsmejeri, Chr. Ø pigens sild, Bornholms Mosteri, Bager Dam og Kvickly Rønne, noterer Helle Mogensen.

Bornholmerne besøger Lyngby tirsdag og onsdag. Torsdag er de at finde i Fælledparken på Østerbro.