Jan Rasch-Andersen, Steinberg Hardarson og Bettina Holm er klar for Kvik. Pressefoto

Kvik i Rønne får nye ejere

Kvik-butikken på Zahrtmannsvej 65 i Rønne har fået nye ejere. Det bliver Bettina Holm og Jan Rasch-Andersen, der skal køre Kvik videre på samme adresse som hidtil – ved byggemarkedet Bygma.

Det nye ejerskab medfører ingen praktiske ændringer for kunderne, fortæller de nye ejere. Medarbejderne fortsætter i butikken, som altså også fortsat vil have base i de eksisterende lokaler. Det fremgår af en pressemeddelelse.

– Da muligheden for at overtage butikken præsenterede sig, indledte vi hurtigt forhandlingerne med Kvik. Bornholm har behov for en butik, hvor kunderne kan få dansk design til lave priser og professionel rådgivning, så man kan få det køkken, man drømmer om, siger Bettina Holm, der sammen med Steinberg Hardarson udgør den daglige drift af butikken.

De nye ejere vil forsøge at fastholde og udbygge Kviks marked på Bornholm. Blandt andet vil butikken holde aftenåben nogle dage hver måned, “så kunderne i langt højere grad selv kan tilrettelægge deres besøg efter behov og arbejdstider”, lyder det i pressemeddelelsen.

– Alle på Bornholm har ret til et fedt køkken – også efter kl. 18. Det skal være nemt at købe køkken, bad og garderobe, så butikken kommer til at have åben nogle aftener hver måned. Samtidig overvejer vi også flere søndagsåbninger, siger Jan Rasch-Andersen, der udover at være ny indehaver også driver et ejendomsselskab og håndværkerfirma, som er fast montør for Kvik.

Selskabet har netop afsluttet montage af 61 køkkener på et af Nordbornholms store hoteller.

Tirsdag den 2. juni byder de nye ejere og personalet alle kunder og samarbejdspartnere velkommen med en forfriskning i Kvik-butikken.