For tre år siden fik Henrik Nerst lyst til at prøve at lave den perfekte gin baseret på den omkringliggende natur på Bornholm. Resultatet blev Wild Distillery, som ifølge Gastromand.dk laver Danmarks flotteste gin. Arkivfoto: Allan Rieck

Topkarakter til destilleri – gin får seks gastromænd

“Danmarks flotteste gin”. Med de ord indleder drikke- og madhjemmesiden Gastromand sin anmeldelse af gindestilleriet Wild Distillery, og de rosende ord står nærmest i kø i anmeldelsen, som kulminerer med at tildele destilleriet i Aakirkeby topkarakteren seks gastromænd, der signalerer et fremragende køb med maksimal gastromand-faktor.

Bag anmeldelsen står Simon Kirkegaard, som normalt er Gastromands ølmand, men som også drikker gin fra Aakirkeby med stor fornøjelse, blandt andet fordi Wild Distillery laver “en meget ren og elegant stil. Hvilket kommer til udtryk i både smag, duft og deres smukke design”.

Det bliver også fremhævet, at hvor de fleste destillerier bruger 100 procent demineraliseret vand, så bruger Henrik Nerst fra Wild Distillery også noget af det bornholmske drikkevand, som ifølge Simon Kirkegaard har ry for at være landets bedste. Han fremhæver også, at Bornholm har de perfekte forhold, for at enebær kan udvikle sig på den helt rigtige måde.

“Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg knus-elsker produkterne fra Wild Distillery. jeg synes, det er de mest stilrene, flotteste og bedst producerede ginprodukter i Danmark. Intet af indholdet i artiklen er sponsoreret. Vi elsker bare skarpt skåret kvalitet til en fair pris”, lyder det fra Simon Kirkegaard, der skriver under tilnavnet Hopdaddy.