Kim Sørensen. Foto: Jens-Erik Larsen

Hasle Turist- og erhvervsforening: En overbygning er vigtig for byen

– Det bliver en kæmpe fordel for Hasle, siger Kim Sørensen, formand for Hasle Turist- og Erhvervsforening efter kommunalbestyrelsens ja til en overbygning på Svartingedal Skole.

– Hasle har brug for en overbygning for at få en hel skole. Det er vigtigt for erhvervslivet og for byen som helhed, at det stadig vil være populært at flytte til Hasle. En by som Hasle skal gøres så attraktiv som mulig for børnefamilier. Det er det, det handler om for, at vi kan have fremgang, uddyber Kim Sørensen.

– Det var efter min mening en stor fejl, da man lukkede overbygningen og flyttede børnene til Allinge. Det retter man nu op på, siger turistformanden.

Har I som forening været aktiv i kampen for en overbygning?

– Vi har ikke set det som vores rolle som forening, men vores medlemmer har støttet. Jeg har for eksempel selv via Hasle Camping været sponsor for forældreforeningen, ligesom mange andre lokale.

Vil det kunne ses på jeres medlemmers bundlinje, at der kommer en overbygning?

– Det er jeg overbevist om. Det kommer ikke fra den ene dag til den anden. Men kommer der flere børnefamilier til Hasle, bliver der handlet mere i brugsen og i tøjbutikken. Så bliver Hasle “byen”, siger Kim Sørensen, der glæder sig over, at beslutningen blev taget nu og ikke trukket yderligere.