Destinationen med opfordring: Alle danskere skal have at vide, at Bornholm er den dejligste ferieø

Destinationen med opfordring: Alle danskere skal have at vide, at Bornholm er den dejligste ferieø
Nexø. Foto: Berit Hvassum
| 28. MAJ 2020 • 09:01
Af:
redaktionen

28. MAJ 2020 • 09:01
Destination Bornholm er – sammen med VisitDenmark og alle landets øvrige destinationer – med i den nye landsdækkende kampagne ”Meget mere end bare Danmark”, som har til formål at få danskerne til at holde ferie hjemme i Danmark.

Erhvervsministeriet fortalte tidligere i dag, at der er fundet 21 millioner kroner til formålet, og for Destination Bornholm kommer kampagnen til at handle om at få alle danskere til at vide, at Bornholm er den dejligste ferieø. Det fortæller destinationen i en pressemeddelelse.

– Der er ingen tvivl om, at det forsømte forår har været en hård periode for Bornholm, og øen trænger til et boost af glade gæster. Kampagnen skal skabe opmærksomhed, så danskerne får Bornholm top-of-mind i deres ferieovervejelser, lyder det i pressemeddelelsen.

Destination Bornholm opfordrer alle bornholmere til at være ambassadører for deres egen ø.

– Det sker ved at dele sprede budskabet på de sociale medier, for eksempel Instagram, Facebook med mere om, hvor dejlig Bornholm er, lyder opfordringen.

– Vi håber meget, at bornholmerne vil byde ind med billeder, videoer eller lignende fra Bornholm, så vi på den måde kan få en masse synlighed og opmærksomhed i Danmark, både nu men ikke mindst resten af året. Og det vil ikke mindst glæde os, hvis vi i fællesskab kan lykkes med at profilere nogle af de mindre kendte steder på Bornholm også, så vi i fællesskab får gæsterne godt omkring på øen, når de kommer på besøg, siger direktør i Destination Bornholm, Pernille Kofod Lydolph, i pressemeddelelsen.
 

Vind en oplevelse

Alle, der bruger hashtagget #baredanmark i deres opslag på sociale medier, deltager i en konkurrence om en ferieoplevelse i Danmark til en værdi af 20.000 kroner.

Der er intet krav med hensyn til format eller indhold. Det kan være alt fra billede til video med mere, oplyser Destination Bornholm.