Arkivfoto: Berit Hvassum

13 både ville have pengene tilbage – resten ville ikke bagest i køen

Det store lystfiskerevent Trolling Master skulle have løbet af stablen i Tejn fra onsdag 22. april, men blev aflyst på grund af coronanedlukningen. Til gengæld ser det ud til, at Tejn Havn med meget stor sandsynlighed bliver fyldt med trollingbåde i uge 16 næste forår. Interessen for Trolling Master 2021 er nemlig overvældende stor. Det skriver formand for Tejn Borgerforening, Brita Hansen, i det nye nummer af foreningsbladet Tejnestiften.

– TV2 (der er arrangør af begivenheden, red.) meldte ud til de 445 tilmeldte både, at de kunne få pengene tilbage eller lade deres tilmelding gælde for 2021. 13 (!!) både ville gerne have pengene tilbage, men de resterende 431 skulle ikke nyde noget af at komme bag i køen. Så der bliver Trolling i uge 16 i 2021, fortæller Brita Hansen. nebdrup