Foto: Allan Rieck

Omrejsende marked er aflyst: Vi vender tilbage i 2021

Et omrejsende europæisk marked har de seneste år sat sit tydelige præg på Store Torv i Rønne og givet en ekstra mulighed for at købe fødevarer fra Frankrig, Spanien, Italien og en række andre lande. I år må torvets gæster imidlertid spejde forgæves efter markedet, fremgår det af European Street Markets side på Facebook.

“Til alle vores følgere, venner og kunder: Vi håbede, at vi ikke skulle dele en nyhed som denne, men desværre er hele markedet aflyst på grund af covid-19-krisen”, lyder det.

Markedets ledelse forklarer, at aflysningen skyldes de danske myndigheders beslutning om at aflyse alle større arrangementer frem til slutningen af august, samtidig med at sælgerne ikke kan forlade deres hjemlande på grund af pandemien.

“Vi vender tilbage til Danmark i 2021, bedre og stærkere”, fortæller European Street Market på Facebook.