Den kommunale administration. Arkivfoto: Berit Hvassum

Ny centerchef kommer til Bornholm med erfaringer fra Samsø og Grønland

Margrethe Vogt Thuesen bliver ny chef for kommunens Center for Psykiatri og Handicap. Hun kommer med en bred og solid baggrund fra feltet og har arbejdet på både Grønland og Samsø.

Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Margrethe Vogt Thuesen har seneste været forvaltningschef for Social og Beskæftigelse i Samsø Kommune, hvor hun har været ansat siden 2013 og i en periode også haft ansvaret for hele børne- og ungeområdet. Før det har hun været ansat i flere ledende stillinger i den grønlandske kommune, kommuneqarfik sermersooq, som fagchef for voksen, omsorg, ældre, handicap og pension, forstander for et sygehus og som velfærdsdirektør.

– Med Margrethe Vogt Thuesen får vi den helt rette kombination af solid ledererfaring og vilje til udvikling. Hun er dermed den helt rette til at tage tråden op der, hvor psykiatri og handicap er, og sætte gang i de mange udviklingsprocesser, som allerede ligger i støbeskeen, siger servicedirektør Trine Dorow ifølge pressemeddelelsen.

Den nye chef, der er uddannet sygeplejerske og har taget flere ledelsesuddannelser, tiltræder jobbet pr. 1. juni “og vil i hverdagene arbejde på Bornholm”, oplyser kommunen.

Margrethe Vogt Thuesen. Eget foto