Arkivfoto: Jens-Erik Larsen

Retten skal behandle hashsager fra Gudhjem-området

To større hashsager skal for byretten i næste uge.

En 65-årig mand er tiltalt for at have solgt mindst 11 kg hash til en større personkreds på Bornholm. Salget er fundet sted op til 28. november 2019. Politiet mener at kunne bevise, at manden har haft 1,17 kg hash og 221 gram skunk på sin adresse i Gudhjem-området.

I retssagen vil anklagemyndigheden argumentere for, at der fra manden skal konfiskeres 662.050 kroner, 5.190 euro, 158 amerikanske dollars og et mindre beløb thailandske baht.

I en anden sag er en 30-årig mand, der også bor inden for postnummer 3760 Gudhjem, tiltalt for at have købt og transporteret mindst 1,7 kg hash. Ifølge anklageskriftet skulle stofferne sælges videre til andre. Manden havde ifølge politiet en medsammensvoren, der allerede har fået sin dom.

Den 30-årige er desuden tiltalt for en voldsepisode i Allinge i september 2018 samt for at have stjålet fliser og en vaskemaskine fra en ejendom i Pedersker.