Vandrere håber at komme i gang i juni

Vandrere håber at komme i gang i juni
Dansk Vandrelaug Bornholm aflyser fire kommende vandreture. Arkivfoto: Allan Rieck
| 14. MAJ 2020 • 10:03
Af:
elisabeth-krogh

14. MAJ 2020 • 10:03
Dansk Vandrelaug Bornholm aflyser fire kommende vandreture, blandt andet foreningens 90 års fødselsdag, hvor man skulle have været på tur til Ekkodalens Moser sammen med projektleder Dorte Bugge Jensen, Naturstyrelsen, og turleder Conny Ogareck. Et arrangement, hvor vandrelauget havde regnet med 50-100 deltagere.

Vandrelauget aflyser også sin Christiansøtur onsdag den 27. maj, en tur til Smålyngsværket 2. pinsedag samt en aftentur til Stenebjerg i Pedersker torsdag den 4. juni.

Aflysningerne skyldes, at regeringen stadig kun tillader 10 personer samlede med afstand.

– Det fungerer nok ikke for os, da vi er en gruppe, der samtidig går og smalltalker og vandrer derud af. Vi plejer at være 30-50 personer i gruppe, oplyser Kirsten Lund-Hansen, Dansk Vandrelaug Bornholm.

Derfor må vandrerne vente med at samles, til regeringen bestemmer, at antallet må være 30-50 og mindre afstand mellem deltagerne, oplyser Kirsten Lund Hansen.

Dansk Vandrelaug Bornholm håber at kunne starte op igen efter den 8. juni og regner med at kunne vandre sin første tur søndag 14. juni kl. 13. Turen er med Soroptimisterne og går til Pedersker Jagthytte i Ølene.