Arkivfoto: Jens-Erik Larsen

Nedtælling til lørdag aftens store party …

Spring Break Stay At Home Party er navnet på lørdag aftens event, oplyser en pressemeddelelse fra Dance Vibration som “igen står klar til at feste sammen med en masse skønne mennesker her på Bornholm og verden over”.

– Vi fester sammen – men hver for sig – på live stream, slår arrangørerne fast.

Der er således tale om en live stream-event denne lørdag, 25. april, som foregå klokken 20-22, hvor flere bornholmske dj’s er klar til at få gang i festen. Man kan følge de musikalske indslag – og tage en svingom med sig selv – på både Facebook og Twitch, hvor de bliver streamet.

DJ’s

Denne lørdag aften står følgende dj’s for musikken: DJ Sune, Ped, Browbots og DJ CK.

Man søger bare på “Dance Vibration”, oplyser Tobias Brandt Krähmer, der er med i arrangørgruppen, som lavede et lignende arrangement for 14 dage siden.

Da var der cirka 75, der fulgte begivenhederne, men han tror, der bliver flere i aften, fordi det sidste gang kun var muligt at streame på Twitch.

Denne lørdag aften har gruppen udskiftet studiet med et lokale i Østermarie.

– Grunden er, at vi i Dance Vibration har den indstilling, at vi gerne vil bruge hele Bornholm til vores forskellige events, forklares det i pressemeddelelsen, som også oplyser:

– Vi har derudover besluttet at vise en lille video, som handler om Bornholms endagesevent Golden Island Open Air, som er planlagt til at finde sted den 17. juli 2021. På den måde markedsfører vi både Bornholm og vores nye event.

Hvad denne event præcis handler om, kan man således blive klogere på lørdag aften.