Arbejdspladsen må udskyde Tonnys 25-års jubilæum som bådmand

Arbejdspladsen må udskyde Tonnys 25-års jubilæum som bådmand
Eget foto
| 25. APR 2020 • 15:20
Af:
redaktionen

25. APR 2020 • 15:20
Den 24. april kunne bådmand Tonny Nordstrøm Rasmussen fejre sit 25-års jubilæum i DanPilot, hvor han er ansvarlig for lodsstationerne i København og Dragør.

Tonny Nordstrøm Rasmussen blev bådmand, efter han stoppede som selvstændig fiskeskipper på Bornholm. De maritime erhverv lå i familien fra Nexø, der talte mange skibsførere, men Tonny uddannede sig først til skibstømrer, inden han begyndte at sejle. Og de mange års erfaring som skipper i hårdt vejr kommer nu lodserne til gode, når Tonny med rolig hånd og stort overblik styrer den røde lodsbåd i Drogden og Øresund, hvor der kan være uberegnelige vind og strømforhold, når lodserne skal ombord på de store skibe.

Tonny Nordstøm Rasmussen er en afholdt kollega, der nyder at være sammen med andre mennesker. Desværre har han været ramt af sygdom, og da han kort tid før jul fik en blodprop, er han nu i den særlige risikogruppe, der på grund af corona-pandemien lever i isolation. Han deler tilværelsen med sin kone, og heldigvis ligger bopælen på Christianshavn, hvor han har kig til vandet, der er bådmandens element, lyder det fra hans arbejdsplads, DanPilot.

Fejringen af jubilæet er udskudt på grund af corona-pandemien.