Arkivfoto: Jens-Erik Larsen

Tøjbutik i center genåbner

H&M Group Danmark oplyser i en pressemeddelelse, at selskabet gradvist og kontrolleret begynder at genåbne flere butikker.

– Vi genåbner derfor vores butik i Snellemarkcenteret, Rønne, den 29. april, oplyser pressemeddelelsen, som fortsætter:

– Der er blevet foretaget en række sundheds- og sikkerhedsmæssige foranstaltninger, som nu muliggør, at vi kan genåbne nogle af vores butikker.

Der er i Danmark i alt 110 butikker i kæden.

Det var den 17. marts, regeringen lukkede alle storcentre midlertidigt, og ud fra et forsigtighedsprincip besluttede H&M Group Danmark at lukke samtlige butikker midlertidigt i både storcentre og på gågader.

– I tiden efter beslutningen om at lukke alle butikker har vi arbejdet hårdt for at implementere de nødvendige sikkerheds- og sundhedsmæssige tiltag, og vi er glade for nu at kunne byde vores kunder velkommen i udvalgte butikker, hvor de kan shoppe på en tryg og sikker måde, står der blandt andet i pressemeddelelsen.