Fotos: Nordlandet

Nordlandet åbner med samme bemanding – og med nye suiter og mere udsigt

Alle værelser har gennemgået en større opgradering. Der er kommet fire nye suiter. Mødefaciliteterne er blevet flere, der er kommet terrasser på værelserne på første sal og store panoramavinderuer på anden. Og meget mere udsigt over Østersøen.

Det er facit på Hotel Nordlandet i Sandvig, som kører videre efter konkursen i Kadeau, fordi hotellet er ejet af investoren Martin Smidt Kristensen selv og ikke af Kadeau-koncernen.

Hotellet forventer at kunne slå dørene op den 28. maj, fortæller hotelmanager Jonas Lemvig i en mail til Bornholms Tidende.

Hotellet har været under renovering hele vinteren, og folkene bag havde glædet sig til at vise det frem her i april, men på grund af coronakrisen er det altså blevet forsinket.

Nu sigter man efter slutningen af maj, men “dette kan dog ændre sig alt afhængigt af regeringen og sundhedsstyrelsens anbefalinger”, oplyser Jonas Lemvig.

– Nordlandet vil i 2020 være som I ellers kender det; den samme bemanding, gastronomiske udtryk og afslappende stemning, fortæller han.