Foto: Molslinjen

Molslinjen fordobler kapaciteten på Kattegat

Passagererne på færgen mellem Aarhus og Odden begynder at vende tilbage. Derfor sættes Molslinjens nyeste hurtigfærge, Express 4 tilbage i drift, så den sammen med Express 2 kan hæve antallet af daglige afgange fra otte til 14.

Det oplyser Molslinjen i en pressemeddelelse.

– Ved at have mere kapacitet, end der reelt er brug for, kan vi sikre den nødvendige afstand mellem passagererne. Det er godt at se, at passagererne vender tilbage, også fordi vi kan tilbyde en tryg tur, siger Molslinjens administrerende direktør, Carsten Jensen.

Coronakrisen fjernede på én gang en hel del af passagererne på ruten mellem Jylland og Sjælland. Tre hurtigfærger blev reduceret til en enkelt færge, hvor der stadig var langt mellem passagererne, fortæller rederiet.

– Det kom ikke på tale at indstille sejladsen. Vi insisterede på at opretholde ruten, da Molslinjen er en vigtig del af infrastrukturen i Danmark. Vi har fortsat både lastbiler, busser, forretningsfolk og familier, der rejser med os, forklarer Carsten Jensen i pressemeddelelsen fra Molslinjen.

Molslinjen valgte ligesom på Ystad-ruten at tilbyde færgegæsterne, at de kunne opholde sig på vogndækket under overfarten, ligesom der blev sørget for god afstand og stort fokus på rengøring om bord.

– Alt dette fortsætter vi med indtil videre. Vi håber, den forsigtige genåbning af landet fortsætter, og vi er klar til at geare op i takt med, at danskernes lyst til og mulighed for at komme afsted stiger, siger Carsten Jensen.