Loppejagt i Aarsballe. Foto: Allan Rieck

Klubbens sidste loppemarked er udsat: Vi vil slutte på en pæn måde

– Vi kunne være stoppet nu, men vi synes, at vi vil slutte på en pæn måde.

Det siger Alf Jørgensen fra Aarsballe Boldklub om udsættelsen af klubbens sidste loppemarked. Det skulle have fundet sted den 1. august. Men nu har bestyrelsen valgt at udsætte det til lørdag den 31. juli 2021.

Aarsballes loppemarked har i mange år været et af Bornholms største loppemarkeder. Men Aarsballe Boldklubs velmagtsdage ligger langt tilbage i tiden, og loppemarkedet er efterhånden blevet for stor en opgave for den lille forening. De vigtige arbejdsfunktioner har i mange år ligget hos en lille gruppe personer, der nu er kommet et stykke op i alderen. Faktisk har nogle af dem været med lige siden klubbens første loppemarked i 1973.

Bestyrelsen tog sidste år den svære beslutning, at loppemarkedet i 2020 skulle være foreningens sidste. Nu har coronakrisen forpurret den plan, men indstillingen er, at det sidste, lovede loppemarked skal gennemføres.

Udsættelsen giver klubben et år ekstra til indsamling af effekter. Alf Jørgensen oplyser, at der indtil nu er indsamlet færre effekter end normalt. Han mener, at det måske skyldes klubben udmelding om, at man stopper med at holde loppemarked.