Politiet finder hash og skunk hos 54-årig rønnebo

Politiet finder hash og skunk hos 54-årig rønnebo
Arkivfoto
| 6. APR 2020 • 09:41
Af:
redaktionen

6. APR 2020 • 09:41
Efter at have fået et tip om, at der blev solgt hash på en adresse på Zartmannsvej i Rønne, foretog Bornholms Politi fredag aften en ransagning af adressen.

Her fandt politiet mindre mængder hash og skunk.

En 54-årig mand er blevet sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Det fremgår af døgnrapporten mandag.

21-årig med foldekniv

Politiet har også fundet frem til et par ulovlige våben.

Fredag aften fandt politiet frem til en 21-årig mand på Dr. Kabells vej i Rønne.

– Ved nærmere undersøgelse af hans færden på stedet, blev han fundet i besiddelse af en foldekniv uden anerkendelsesværdigt formål. Den 21-årige blev sigtet for overtrædelse af knivloven, lyder det fra politiet.

22-årig med hash og kniv

Lørdag var det så en 22-årig mand fra Hasle, der kom i ordensmagtens søgelys. Han blev stoppet på en lille knallert på Kirkevej i Rutsker. Manden blev skønnet påvirket af euforisereende stoffer, blev anholdt og fik udtaget en blodprøve. Han manglede desuden at forny sit knallertkørekort, havde ikke tegnet ansvarsforsikring på knallerten, og så var han i besiddelse af hash og en kniv.

– Knallerten blev målt på rullefelt til at kunne køre mindst 61 km/t. Derudover var køretøjet ikke i lovlig og forsvarlig stand. Den 22-årige er sigtet for overtrædelse af færdselsloven, lov om euforiserende stoffer og knivloven, oplyser politiet i døgnrapporten.