Nicolai Nørregaard nægter at begrave sin restaurant i Sømarken

Nicolai Nørregaard nægter at begrave sin restaurant i Sømarken
Nicolai Nørregaard på stranden foran Kadeau i Sømarken. Foto: Jens-Erik Larsen
| ABONNENT | 31. MAR 2020 • 10:18
Af:
tommy-kaas
| ABONNENT
31. MAR 2020 • 10:18
– Det er hjerteblod og et livsprojekt. Det er stort set alt, jeg har brugt min vågne tid på de seneste 13 år – ud over min familie.

Sådan siger køkkenchef og partner Nicolai Nørregaard om michelinrestauranten Kadeau i Sømarken. Han vil med egne ord kæmpe med næb og kløer for, at restauranten kan køre videre i en eller anden form.

– Jeg synes, det er et vigtigt budskab, at vi tager arbejdshandskerne på. Vi er optimistiske, og vi vil tilbage, siger Nicolai Nørregaard til Bornholms Tidende.

Køkkenchefen forudser en konstellation, hvor dele af forretningen kan køre videre i fremtiden, men at personkredsen bag Kadeau fremover kommer til at koncentrere sig om hver deres forretninger.

Restauranten i Sømarken kan meget vel gå hen og blive hans projekt.

– Det er altså ikke noget, man bare siger farvel til, siger han.

Køkkenet i Kadeau i Sømarken er for tiden ved at blive renoveret – Nicolai Nørregaard håber, at renoveringen kan blive gennemført, og at køkkenet kan blive taget i brug snart.