Arkivfoto: Berit Hvassum

Så stor er nedgangen for Bornholmslinjen

Bornholmslinjen sidder lige nu og arbejder på planen for sejladserne i forbindelse med den kommende påske, og ifølge rederiets kommunikationschef, Jesper Maack, kommer der et opdateret påskeprogram senest på torsdag.

Han påpeger i en pressemeddelelse, at rederiet som bekendt har åbnet for, at alle billetter kan flyttes til andre afgange resten af året, og at det, for kunne lave en passende plan for påsken, er vigtigt, at rederiet har et ret klart billede af, hvor mange der ønsker at gennemføre deres rejse til Bornholm.

– Planen skal jo både rumme de mennesker, som gerne vil afsted, og den kendsgerning, at der ikke må opstå trængsel på færgerne, forklarer han.

Rederiet følger derfor bookingsituationen for påsken nøje for så vidt muligt at sikre en god og tryg transport til og fra Bornholm i påskedagene.

Til Bornholms Tidende oplyser han følgende procenttal, som viser, hvordan coronakrisen i sidste uge påvirkede antallet af rejsende til og fra Bornholm, hvis man sammenligner med samme uge sidste år:

• 76 procent færre passagerer.

• 53 procent færre personbilsenheder.