Arkivfoto: Richardt Skovgaard

Gratis film med Amnesty

I anledning af Kvindernes Internationale Kampdag inviterer Amnesty Bornholm til gratis filmarrangement.

Det er i Svaneke Bio den 6. marts fra klokken 18.30 og løber til cirka 21.30.

Amnesty viser dokumentarfilmen “Kvinder med Power” af Mona Eldaief og Jehane Noujaim, som omhandler den jordanske kvinde Rafea, der bliver tilbudt at rejse til Indien og lære at installere solpaneler på Barefoot College.

For Rafea er det en stor chance, men rejsen vil samtidig have store konsekvenser for hende og hendes familie. Hun er mor til fire og gift med en mand, der ikke billiger at hun skal dygtiggøre sig. Filmen følger den personlige forvandling Rafea gennemgår, fra hun tager væk fra sin familie og landsby for første gang, til hun kommer hjem igen med helt nye færdigheder.

Amnesty Bornholm byder derudover på kaffe, kage og quiz med præmier.