Foto: Berit Hvassum

Det Røde Pakhus: Flere bestiller bord efter Michelin-hæder

Restaurant Det Røde Pakhus i Rønne fik mandag tildelt en såkaldt “Michelin Plate Award”, et skulderklap fra Michelin til restauranter, som ikke har får en stjerne, men som fortjener en anbefaling.

At blive anerkendt af den kendte restaurantguide er ikke noget som hverken Daniel Kruse eller Troels Madsen har haft eller har som mål.

– Det er aldrig noget, vi er gået efter. At vi får det, er dejligt, men det er ikke derfor, vi har startet nogle af vores virksomheder op. I min optik går Michelin lidt imod det, vi gerne vil: At lave mad til lokale, siger Daniel Kruse.

– Jeg er stolt, jeg er glad, holdet har gjort det skidegodt. Men det har ikke været et mål for os, siger Daniel Kruse.

Allerede nu tyder antallet af bookinger siden mandag aften ifølge Daniel Kruse på, at flere har fået øjnene op for restauranten.

– Det tror jeg bestemt, det håber jeg da på. Så i kraft af det håber jeg da, at der sker noget. Men jeg er lige så glad for, at Berlingske synes, det er dejligt, eller at Gastro (tidsskrift om gastronomi, red.) skriver noget pænt om os, siger han.