Foto: Jens-Erik Larsen

Danbolig har fået nyt udstillingssted

Danbolig Bornholm har flyttet sin udstilling af ejendomme til salg tværs over torvet i Hasle, fra den tidligere Nordea til den tidligere Hasle Outlet.

Den tidligere bankbygning er nu indrettet til en privat bolig, og Danbolig havde derfor brug for et nyt sted til udstillingen. Det fandt man i Arne Andersens tidligere Hasle Outlet, som lukkede sidste år efter 10 år med salg af sports-og fritidstøj, sko og forskellige sportsartikler.

– Danbolig har fået lov til at låne vinduerne, men butikken sker der ikke noget med. Jeg har besluttet mig til, at jeg ikke vil leje noget ud foreløbig. Det er for besværligt, siger Arne Andersen.

Han oplyser, at der har været en enkelt forespørgsel på butikslokalet, men at de efterfølgende har fundet et andet sted.

– Nu låner Danbolig vinduerne, og så er der kommet lys i vinduerne om aftenen. Det er meget hyggeligt for byen og for os, siger Arne Andersen.

– Vi er glade for at have nogle udstillingsvinduer i Hasle. De fleste ser i dag husene på nettet, men det giver altid lidt, når folk kan gå en tur og kigge på huse, som er til salg, siger ejendomsmægler Jan Haagensen fra Danbolig.