Foto: Berit Hvassum

Erhvervsmand trækker sit bud på Østre Skole tilbage

Erhvervsmanden Michael Møller er ikke længere interesseret i at købe den nu nedlagte Østre Skole i Rønne.

Det erfarer Bornholms Tidende fra en række kilder med indsigt i sagen.

Som det fremgik af Bornholms Tidende fredag, fremsatte Michael Møller, der også står bag indretning af boliger på Bornholmerslottet i Rønne, kort før jul et købstilbud på Østre Skoles bygninger.

Det tilbud blev sendt i en e-mail til medlemmerne af Bornholms Regionskommunes Økonomi-, Erhvervs- og Planudvalg og til udvalgte embedsmænd i Bornholms Regionskommune.

I den e-mail tilbød Michael Møller at betale en million kroner for de i alt 6.823 kvadratmeter bygninger på grunden mellem Pingels Allé og Borgmester Nielsens Vej. Tilbuddet var dog betinget af, at der inden overtagelse af bygningerne skulle være vedtaget en lokalplan for området, som ville tillade at bygningerne blev indrettet til boliger, kontorer, foreningslokaler og et lille hotel.

Michael Møller. Foto: Allan Rieck

Utilfreds med offentliggørelse

Når købstilbuddet nu er blevet trukket tilbage, skyldes det angiveligt, at Michael Møller er utilfreds med, at oplysningerne om hans interesse for at købe Østre Skoles bygninger er kommet til offentlighedens kendskab.

Det skrev Bornholms Regionskommunes kommunaldirektør, Johannes Nilsson, ifølge Bornholms Tidendes kilder, i en e-mail, som han mandag sendte til medlemmerne af regionskommunens Økonomi-, Erhvervs- og Planudvalg.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Johannes Nilsson.

Hos Bornholms Regionskommune ønsker direktionen ikke at kommentere Michael Møllers tilbagetrækning af købstilbuddet.

– Jeg kan ikke udtale mig, om han har budt, eller om han har trukket sit tilbud tilbage, siger koncerndirektør Claus Steensgaard Jensen til Bornholms Tidende.

Michael Møller selv har meddelt Bornholms Tidende, at han på nuværende tidspunkt ikke har nogen kommentarer til, hvorfor han har trukket sit tilbud.