BRK på jagt efter ny chef

| 28. JAN 2020 • 12:42
Af:
tommy-kaas

28. JAN 2020 • 12:42
Chef for Center for Psykiatri og Handicap, Michael Hansen Bager har opsagt sin stilling. Han skal i stedet være selvstændig ledelsesrådgiver.

Det oplyser kommunen, som går i gang med at finde en afløser, der kan fortsætte og videreudvikle kommunens velkørende center. Det fremgår af kommunens hjemmeside.

Michael Hansen Bager har været ansat i Bornholms Regionskommune siden 2005, hvor han var faglig leder af HR-afdelingen. Senere var han i fem år chef for Borgercenteret, før han i 2012 tiltrådte som chef for det center, som han nu forlader.

– Det var med stor ydmyghed jeg blev chef på psykiatri og handicapområdet og ydmygheden over for de mange bornholmere der har ondt i livet er endnu større, med den indsigt jeg har fået gennem årene. Vi har forsøgt at støtte borgerne, så de kan lykkes i livet på deres egne præmisser og mange er heldigvis lykkedes. Vi har hovedsageligt løftet vores indsats ved at fokusere på uddannelse af vores medarbejdere og insisteren på, at vi er bedst i fællesskab. Det er jeg sikker på, at de dygtige ledere og medarbejdere i hele centeret vil holde fast i. Jeg glæder mig helt vildt til en ny rolle som rådgiver, hvor jeg kan få lov at inspirere gennem at videregive min viden og erfaring om ledelse, siger Michael Hansen Bager ifølge kommunens hjemmeside.

Servicedirektør Trine Dorow fortæller, at "Michael Hansen Bager er en højt værdsat chef i Psykiatri og Handicap, ligesom han i den fælles chefgruppe har bidraget med gode løsninger og værdifuldt arbejde for hele kommunen".

Michael Hansen Bager stopper i stillingen ved udgangen af februar.