Tidligere hospitalsdirektør Kurt Espersen er blandt de nye ejere

Kurt Espersen om investering i det nye Hallegaard: Jeg er jo bornholmer

Investorgruppen, der nu sikrer, at Hallegaard kan videreføres under det nye navn Hallegaard Pølsemageri ApS kommer blandt andet til at bestå af Kurt Espersen, der i dag er koncerndirektør i Region Syddanmark og tidligere blandt andet fra 2007 til 2015 var hospitalsdirektør og hospitalschef på Bornholms Hospital.

– Jeg er jo bornholmer, svarer han på spørgsmålet om, hvorfor han er med i investorkredsen bag pølsemageriet.

Selvom han i dag bor og arbejder i en anden landsdel, har han fortsat tæt tilknytning til Bornholm og har også sommerhus i Listed.

– Det har stor betydning for Bornholm fortsat at have et slagteri, der kan slagte andet end svin. Samtidig har Hallegaard stået for et kvalitets- og forædlingsprodukt, der har stor impact i det bornholmske samfund, derfor er vi en række personer, der er gået sammen for at sikre, at Hallegaard kan genopstå, siger Kurt Espersen.