Arkivfoto: Allan Rieck

Gadefest stopper efter klager og faldende opbakning

Gadefesten Electric Summer Vibes i Rønne stopper. Det oplyser arrangørerne fra Dance Vibration, som har truffet beslutningen.

– Gadefesten var et forsøg på at få mere ungdomskultur på torvet om sommeren og skabe fokus på den elektronisk musik. Vi ønskede at skabe en dag, hvor der ikke var jazz eller rockmusik på torvet, og hvor fokus ikke var det ældre publikum. Desværre havde gadefesten ikke den samme opbakning i 2019 som i 2018, og desværre var der også en del klager fra beboer samt nogle af de erhvervsdrivende, fortæller Tobias Brandt Krähmer, der er manager i Dance Vibration, i en pressemeddelelse.

– Derfor har vi besluttet at stoppe gadefesten, og vi vil nu fokusere meget mere på de andre events, vi laver i år, som Dream Forest, hjælpe forsvarsbrøderne med sankthans og vores helt nye store event Golden Island Open Air.

– Dermed er Bornholms eneste gadefest i den form nu historie, lyder det fra arrangørerne.