Anne Marie Helger. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen

Anne Marie Helger lover en overflod af guf i Hasle

Anne Marie Helger lover en overflod af guf, når hun fredag den 17. januar optræder på Hotel Herold i Hasle.

– ”Helger Danske” handler om dig og mig og alle os, der er så heldige at bo her i dette fedtglinsende lille smørhul af et drømmerige, hvor vi er så rige, at vi ikke kunne drømme om at dele med nogen af dem, der ikke er det, siger Anne Marie Helger i en pressemeddelelse.

Anne Marie Helger vil også fortælle om den store kostumesamling, råberoberne, som er blevet udstillet på Grønbechs Gård i Hasle over de seneste tre år. Kunsthåndværkercentret vil ikke lave flere udstillinger med kostumerne, men Anne Marie Helger glæder sig over, at samlingen fortsat kan være oplagret på Grønbechs Gård, indtil hun finder en anden løsning.

– ”Helger Danske” er desuden smækfuld med improvisationer over egne rim, remser, recitativer og diverse moderlandssange og klimagrønne håb og længsler. Alt sammen akkompagneret på skønneste vis af min mand, Jeppe Helweg, på klarinet.

– Selv om man er dansk og lidt af en 73-årig tragikomikøsisk alderdoms-
teenager, så gælder det stadig om, at holde sjælen rank, fanen høj, hovedet koldt, hjertet varmt og modet oppe, tilføjer Anne Marie Helger.

KUK i Hasle står bag arrangementet, der betegnes som stand up/show/koncert. Inden løjerne starter, er der spisning på programmet.