Pinsekirken på Sagavej 5,Rønne. Arkivfoto: Allan Rieck

Pinsekirken fejrer 100 års-jubilæum

Pinsekirken Bornholm kan i år fejre, at det er 100 år siden, kirken blev stiftet i Rønne i en gammel smedje i Skolestrædet.

Det oplyser Michael Kaarby (billedet herunder), præst i Pinsekirken, i en pressemeddelelse, som fortsætter:
En flok kristne brændte for at gøre en forskel gennem næstekærlighed og forkyndelse af budskabet om Jesus, som havde forandret deres liv til det bedre, og om Helligåndens overnaturlige kraft som de havde erfaret personligt.

Kirken har haft forskellige navne og lokaliteter gennem årene, og der har været tider med fremgang såvel som tider med udfordringer.

– I dag tæller Pinsekirken Bornholm cirka 130 aktive medlemmer, og vores ønske er stadig at gøre en forskel ved at pege hen på Jesus, som stadig forandrer menneskers liv, noterer Michael Kaarby og fortsætter:
– Mange har den opfattelse, at frikirker kun er for medlemmer, men sådan forholder det sig ikke. Vi ønsker at være et åbent fællesskab, hvor der er plads til alle, som er nysgerrige på livet med Jesus, uanset hvor man er på sin rejse med troen.

Invitation til alle
På den baggrund inviteres alle til at kigge forbi i løbet af 2020, hvor kirken kommer til at have mange forskellige arrangementer.

Der er således fødselsdagsgudstjeneste den 26. januar klokken 10.30 efterfulgt af kaffe og kagebord, ligesom der bliver besøg af flere af kirkens tidligere præster til søndagsgudstjenester hen over året.

Hans Berntsen kommer og beder for syge, sankthans bliver markeret med helstegt pattegris, der bliver lovsangskoncerter og sammen med Missions- og Baptistkirken Maxdag (store legedag), der kommer både høstfest og julefest og meget mere – deriblandt sker der en masse for børn og unge på ugentlig basis.

Pinsepræsten Michael Kaarby. Arkivfoto: Berit Hvassum