Balka Strand. Foto: Berit Hvassum

Tysk rejsemagasin fremhæver Bornholm: En rolig feriedestination væk fra hverdagens stress og jag

Det internetbaserede rejsemagasin Reisemagazin Online i Tyskland benyttede årets første dag til at fremhæve Bornholm som destination, både for aktive rejsende, for kulturinteresserede og for dem, der leder efter afslapning. Det skete under den lidt forudsigelige overskrift ”Bornholm – Dänemarks hyggelige Sonneninsel (Bornholm – Danmarks hyggelige solskinsø).

Som så ofte før bliver strandene, klipperne og Paradisbakkerne, Bornholms Middelaldercenter, Brændesgårdshaven og Natur Bornholm samt Almindingen, Hammershus og Ekkodalen fremhævet.

”Det lille ferieparadis viser sig at være en attraktiv rejsedestination året rundt, for selv om vinteren har den danske solskinsø sin meget specielle charme og præsenterer sig selv som en rolig feriedestination væk fra hverdagens stress og jag”, skriver Reisemagazin Online.