Juleværksted med genbrug i Nexø og Rønne

| 27. NOV 2019 • 06:19
Af:
elisabeth-krogh

27. NOV 2019 • 06:19
Kom og lave julepynt og gaver af genbrug, opfordrer BOFA og Møbelfabrikken, der i dag sammen står bag et jule-værksted med genbrugsmaterialer på Møbelfabrikken i Nexø.

Du kan selv tage genbrugsmaterialer med eller bruge materialer, som Bofa medbringer, fortæller Ole van Huizen, værkstedsleder på Møbelfabrikken.

Eksempelvis tomme mælkekartoner, en gammel lampe, tomme vinflasker, gammelt tøj eller gamle småmøbler, eller noget helt tredje kan måske genbruges i ny udgave som pynt eller gave.

Møbelfabrikken stiller værksteder, værktøj, maskiner og inspiration til rådighed, og fra klokken 17.00 kan man komme forbi og lave julepynt eller gaver af alt mulige sjove og mærkelige materialer, som BOFA bringer ned til Værkstedet, samt de gamle ting og sager, man selv har med.

Det er helt gratis at være med, og både børn og voksne kan være kreative med genbrug.

- Vi vil gerne vise folk de forskellige alternativer til affaldshåndtering, altså genbrug, reparation og upcycling, hvoraf Værkstedet er ét eksempel, og BOFA arbejder hårdt på at gentænke affaldshåndtering på Bornholm, forklarer Ole van Huizen.

Både Møbelfabrikkens grønne vejledere og BOFAs medarbejdere vil være være klar med viden, inspiration og hjælp i juleværkstedet.

Juleværkstedet er åbent i Værkstedet på Møbelfabrikken onsdag fra klokken 17.00 til 19.00.

Også juleværksted i Rønne

Onsdag den 4. december står BOFA for et tilsvarende juleværksted i BOFAs Affaldstårn på Torneværksvej i Rønne, fortæller Brian Johansen Skoletjeneste og Kommunikation, BOFA.