Lokale virksomheder advarer: Det kan godt tage hele dagen i Pærsker

| 20. NOV 2019 • 21:49
Af:
anette-vestergaard

20. NOV 2019 • 21:49
Tre lokale Pedersker-virksomheder er gået sammen om at markedsføre julemånedens tilbud under overskriften ”Jyl i Pærsker”.

Dagligbrugsen, Slusegård og Vingården står bag initiativet, der er så snedigt planlagt, at man kan tilbringe en hel dag i Pedersker og komme hjem med både juletræ, dekorationer, gaver og maven fuld af smagsprøver og flæskesteg fra Lille Gadegård.

– Vi synes, det kunne være sjovt, hvis vores virksomheder gik sammen om at holde en fantastisk jyl i Pærsker i år, siger Sten Forsberg Pedersen og afslører, at han efter mindre end et år som uddeler i Dagligbrugsen har overtaget lokalområdets forkærlighed for den bornholmske dialekt.

Julefremstødet starter lørdag den 23. november i Brugsen og på Slusegård, mens Vingården hopper med på vognen den 30. november.

Derefter går det slag i slag hver weekend frem til den 22. december med smagsprøver på bornholmske delikatesser, juleøl og gode priser på julevin, portvin og spiritus.

Slusegården serverer æbleskiver og åbner nisseværkstedet, mens Jesper Paulsen har sammensat en julemenu bestående af flæskesteg, rødkål, sovs og kartofler samt isbar og et bredt udvalg af drikkevarer ad libitum.

Åbningstiderne er som sædvanlig skæve i Pedersker, men man rammer ikke helt ved siden af, hvis man tager i Brugsen mellem 13 og 16, Slusegård mellem 12 og 17 og Vingården mellem 12 og 19.