Pas på: Hausgaard-succes skaber fusk med billetter

| 15. NOV 2019 • 22:01
Af:
redaktionen

15. NOV 2019 • 22:01
Det får næppe den store betydning for folk, der vil erhverve sig en billet Niels Hausgaards kommende show, ”Du ved hvad jeg mener …”, som han kommer til Musikhuzet i Rønne med onsdag den 8. januar 2020.

Billetsalget starter nemlig i morgen, lørdag 16. novem­ber, klokken 10 i Kulturbutikken i Rønne, og går det, som det plejer, vil billeterne blive revet væk, så der ikke er nogen tilbage klokken 12, hvor eventuelt resterende billetter bliver sat til salg klok­ken 12 på musikhuzet.dk.

Men Niels Hausgaards manager er ude med advarsel, oplyser Musikhuzet i en pressemeddelelse: Brug kun portalerne på Hausgaards website til at købe billetter, ellers risikerer man at blive så grumme snydt.

Efter blot en uges tid kan entertaineren melde udsolgt eller tæt på udsolgt til hovedparten af koncerterne på sin kommende turné, idet alene første salgsdag resulterede i, at  45.000 bookede sig ind på en af de i alt 53 koncerter.

Men riften om billetterne har bragt billethajerne på banen, advarer manager Frank Panduro:

– Vi må desværre konstatere, at svindelfirmaerne ikke kun går efter de store, udenlandske artister. I Danmark er Niels Hausgaard så hot et navn, at der åbenbart også her er penge at tjene for firmaer som Viagogo, siger han i pressemeddelelsen.

Frank Panduro har de seneste dage oplevet, at billetter er blevet solgt til overpriser på op til 270 procent – ovenikøbet til koncerter, hvor der har været ledige pladser til normal pris. Eksempel kan man købe billetter på Viagogo  for 2.270 kroner, der normalt koster 395 kroner gebyr.

– Også til koncerter, der er helt udsolgt, ser vi billetter til salg. Det er ren svindel, konstaterer Frank Panduro.

Med andre ord: Pas på.